Io le ho accompagnate con delle zucchine croccanti per la ricetta..... qui .
INGREDIENTI | |
Per 4 Persone 8 fettine di vitello 40g di burro ½ bicchiere di Brandy 1 limone farina sale, pepe | |
| |
| |
PREPARAZIONE Pulite le fettine eliminando le eventuali parti grasse e fate delle incisioni lateralmente per non farle “arricciare” (con una forbice). Infarinate le fettine e mettetele in una padella dove avrete fatto spumeggiare il burro (30g). Fatele dorare, salate e pepate e riponetele in una piatto tenendole al caldo. Al fondo di cottura aggiungete 10g di burro, il brandy e il succo di un limone, fate addensare. Rimettete le fettine in padella e insaporitele rigirandole; aggiustate di sale e servite ben caldo. ENGLISH VERSION INGREDIENTS For 4 People 8 slices of veal 40g butter ½ cup brandy 1 lemon flour salt, pepper PREPARATION Wipe the slices by removing any fat and make the incisions laterally to prevent them "curl" (with scissors). Flour the slices and place them in a pan where you have done foaming butter (30g). Let them brown, add salt and pepper and store them in a pot keeping warm. At the the cooking liquid, add 10g of butter, brandy and juice of a lemon, let thicken. Put the slices in the pan turning them and flavor, season with salt and serve hot. |
molto appetitose!!! baci
RispondiEliminaMangerei molto volentieri sia le scaloppine le le zucchine crispy! Approvo! ;P
RispondiEliminaMolto, molto invitanti sia le zucchine che le scaloppine.
RispondiEliminaBrava!
Ciao
wow looks yummmmm!!!
RispondiEliminaGood Food Recipes
Food Blog News
Maravillosos escalopines, great recipe my dear, your kitchen is wonderful, I enjoy so much your blog!!
RispondiEliminaLooks delicious and heavenly. Love the colour.
RispondiEliminabuonissime!!! con quel colorino dorato sono moooolto invitanti!!! ;)
RispondiEliminaBuoneeee!!!!!
RispondiEliminaSon buone semrpe.. con il vino.. con il limone.. con la birra.. e quindi anche con il brandy!!!! baci :-D
RispondiEliminaMuy buena pinta y me encanta la receta, y la foto estupenda lo dice todo.
RispondiEliminaBesines
Nieves
Muchas gracias por tu visita!
RispondiEliminaAdoro Italia, la cocina italiana y toooodo lo que tenga que ver con tu país.
Besinos!!
que buona faccia che ha, molto appetitosa, e quelle zucchine croccanti, mhhh
RispondiEliminaLE SCALOPPINE SONO BUONE IN TUTTE 'LE SALSE' SECONDO ME...ANCHE QUESTE DEVONO DIRE LA LORO!!IO NON HO IL BRANDY,ANDRO' DI MARSALA...UN ABBRACCIO,MARIKA
RispondiEliminame han encantado tus recetas. las voy a probar a ver si a mi también me salen. yo recién estoy empezando pero ta, si quieres pásate por mi cocina
RispondiEliminaSaludos
http://empezandoenlacocina.blogspot.com/
absolutely nice! gloria
RispondiEliminache buone........
RispondiEliminaCiao ti ho conosciuta da PINK, che bello il tuo blog.
RispondiEliminaSe ti interessa ho un CANDY in corso e i regali sono tanti.
Fla
www.maisondupointrouge.blogspot.com
Che buone ! Assolutamente da provare, io adoro le scaloppine !
RispondiEliminawhoah this weblog is magnificent i love studying your articles.
RispondiEliminaStay up the great work! You know, a lot of
individuals are searching round for this information, you could help them greatly.
Also visit my page ... piano lessons
Fantastic website you have here but I was wanting to know if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed in this article?
RispondiEliminaI'd really love to be a part of community where I can get feed-back from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Cheers!
Also visit my web-site :: Asunto Bodrum
I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.
RispondiEliminaFeel free to visit my webpage; frankrijk vakantiehuisjes (grotevakantiehuizen.wordpress.com)
Thank you for any other great post. The place else could
RispondiEliminaanybody get that kind of information in such an ideal method
of writing? I have a presentation subsequent week,
and I am on the look for such info.
Also visit my web page; luxe vakantiehuizen frankrijk huren